Fisa a3v11747 - Vanzare apartament 3 camere

Tip ap:decomandat
Judet:Dolj
Oras:CRAIOVA
Zona:Valea Rosie
Nr etaje bloc:4
Etaj:4
Pret:74000
Moneda:EURO
Descriere:NOU ÎN PIAȚA! Apartament compus din 3 camere decomandat Cartierul Eroilor la renumitele blocuri cu litera J !
Ne aflăm într-o zona extrem de linistita, iar blocul care găzduiește frumosul apartament este pozitionat mai exact pe strada Sergent George Valsan, intersecție cu Strada Vantului. Poziția blocului nu este una stradala, fiind înconjurat de grupuri de blocuri și parcuri, iar vederea este către parcarea din spatele blocului. Apartamentul este unul curat, frumos compartimentat și foarte luminos! Centrala termica? NU ESTE NEVOIE! Peretii blocului sunt grosi, oferind un grad de izolare termica exceptional, incat proprietarii tuturor imobilelor din acest bloc atât de solid construit,au decis ca nu este nevoie de o asemenea investiție !Deci pregatiti-va pentru costuri minime la întreținere!
???? CURIOZITĂȚI: -Este pregatit pentru vanzare, liber de sarcini, deține toate documentele necesare unei achiziții prin credit, modificările structurale sunt cuprinse în cadastrul imobilului -Imobilul are o poziție foarte buna oferind o multitudine de beneficii și facilități fiind înconjurat de: - parcare rezidentiala - magazin Profi, farmacii, cabinet medic de familie - Rompetrol - 2 școli gimnaziale, gradinita - Lidl, Kaufland - parcul Romanescu - transport în comun (5 minute pană în centrul orașului) CARACTERISTICI: Suprafețe: 66,6mp Suprafata Totala 62,1 mp Suprafata Utila Compartimentare: - 2 dormitoare - living - baie, - bucătărie, -3 debarale (spații de depozitare) - etajul 4 fără probleme la acoperiș, nu sunt infiltratii sau alte situații neplăcute, se poate verifica Îmbunătățiri: - termopan integral - termoizolație exterioară - balcon închis și integrat in living - bucătărie mărită - gresie faianta in baie, bucătărie și hol de intrare - parchet laminat în living - parchet lemn masiv în dormitoare și pe holul 2 Bloc din panouri de beton cu izolatie termica, structura rezistenta la cutremur.
Pret:74.000Euro Pentru alte informații, curiozități și pentru a stabili o vizionare, va stau la dispoziție: Elena Paraschivu Broker Imobiliar Tel:0720804001
Nu sunt mentionate finisajele/dotarile!
Nu sunt mentionate facilitatile!