Fisa ci140 - Inchiriere casa

Judet:Dolj
Oras:CRAIOVA
Zona:SELGROS
Suprafata:500 mp
Suprafata utila:200 mp
Forma teren:patrata
Tip casa:decomandata
Nr camere:4
Material constructie:caramida
Material acoperis:tigla
Pret:800
Moneda:EURO
Descriere:Inedit ! Casa spre inchiriere zona Selgros, 500 mp teren, 800 EURO !
Casa este situata intr-o zona linistita ,la doar 5 km de centrul orasului !
De ce sa nu beneficiati de parcare privata in propria curte si de aer curat in plus daca este atat de aproape de comoditate?
Terenul are 500 m.p,suficient pentru a satisface cerintele oricarei persoane , iar casa de 200 m.p este alcatuita din parter si mansarda:
La parter : living,bucatarie,baie,dormitor. La etaj : 3 dormitoare , 2 bai , balcon deschis.
In apropiere exista un spatiu de divertisment ,o pensiune Style Housecu cu o piscina pentru copii ! Ideal pentru familiile cu copii! Anul constructiei casei este 2012 prin proiectul CASA NOASTRA. Acoperisul este confectionat din tigla , iar peretii din caramida porotherma .Casa este izolata pe exterior,asadar se pastreaza caldura cu desavarsire pe timpul iernii. Usiile interioare sunt confectionate din lemn ,iar tocaria ferestrelor din termopan construite din 3 foi de geam ,izoland astfel intreaga casa. Beneficiati si de un spatiu pentru depozitare a diferitelor obiecte la subsol . Sursa de apa : put forat - apa de cea mai buna calitate - gratis Tipul de canalizare : fosa septica , care datorita modului in care este construita se goleste doar o data pe an Centrala termica : combustibil termic lichid ( bidon de o tona , combustibilul ajunge pentru o perioada de 3 luni ).Exista semineu pentru parter,astfel ierniile devin mai placute cu o atmosfera distinsa. Pretul este de 800 EURO!

Baie: da
Tocarie ferestre: PVC
Mobila: mobilat
Tip mobila: ultramoderna
Deschidere ferestre: curte
Tip canalizare: fosa septica
Sursa apa: put forat
Centrala: electrica
Termoizolatie: interioara
Nu sunt mentionate facilitatile!