Fisa tv809 - Vanzare teren

Judet:Dolj
Oras:MALU MARE
Pret:10000
Tip pret:total
Moneda:EURO
Descriere:Malu Mare este o localitate in plina dezvoltare la doar 7 km de Craiova.
O caracteristica importanta pentru a alege localitatea Malu Mare este lipsa parcurilor industriale si a traficului, avand ca beneficiu lipsa poluarii fonice si atmosferice, ceea ce ne ofera linistea si lipsa stresului cotidian.
Pericolul inundatiilor care pandeste multe localitati limitrofe Craiovei este...absent in Malu Mare datorita...malului inalt pe care este situata comuna. Pentru urmatorii ani zona va lua o amploare deosebita datorita utiliatatilor, gaze, canalizare si apa ce vor fi introduse peste tot in Malu MARE. Dovada? Cititi urmatorul LINK. http://www.gds.ro/Actualitate/publireportaj/2018-11-12/comuna-malu-mare,-zona-rezidentiala-pentru-craioveni/ Un teren intravilan excelent pentru constructia unei case intime, intr-o zona linistita (intre case), cu utilitatile aproape. Terenul care s-a lotizat este intravilan, situat pe strada Mesteacanului, insa lotul 1 fiind singurul care are deschidere la strada Mesteacanului, celelalte loturi fiind asezate in continuarea lotului 1 ca in schita din figura.
Parcelele sunt dispuse una in spatele celeilalte avand forma dreptunghiulara.
Utilitati: curentul este la casele din imediata apropiere, canalizarea exista pe strada Mesteacanului, care de asemenea este asfaltata, acestea fiind 3 atuuri importante are terenului , si anume : Curent electric aproape , canalizare apa si asfalt !
Accesul la teren este facil, venind dinspre Primarie catre liceu se trece de podul de dupa liceu dupa care pe dreapta apare un magazin cu materiale de constructii, in dreptul acestui magazin se face stanga pe strada Mesteacanului si la sfarsitul acestei strazi, intalnim 2 vile, la 50 m de a 2 a vila se afla terenul, o sa intalnim o pancarta cu „Rai Imobiliare” .
 De vanzare mai este doar lotul 7 in suprafata de 433 mp (inclusiv cota indiviza din drumul de acces privat)  ,la pretul de numai 10000 euro , un pret exceptional, de neegalat pt un teren intravilan, in Malu Mare,cu acces facil la asfalt,curent electric si canalizare!!!
Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.
Elena Paraschivu Tel:0720804001
Nu sunt mentionate finisajele/dotarile!
Nu sunt mentionate facilitatile!
Nu sunt poze incarcate!