Fisa a2i1183 - Inchiriere apartament 2 camere

Tip ap:decomandat
Judet:Dolj
Oras:CRAIOVA
Zona:AEROPORT
Etaj:2
Suprafata:52 mp
Pret:600
Moneda:EURO
Descriere: Esti o persoana extravaganta care iubeste luxul? Noi iti punem la dispozitie un apartament situat in apropierea aeroportului: locația perfecta in cazul in care calatoresti foarte des!
 Aflandu-se intr-un bloc placut si foarte linistit, inconjurat de multa verdeata si spatii de joaca pentru cei mici, acest apartament cu 2 camere decomandate se bucura de un design elegant si confortabil! Beneficiaza de asemenea de lumina din abundenta, avand ferestre mari in toate camerele. De la finisajele premium, la compartimentarea eficienta, proprietatea te va impresiona in toate aspectele sale!
In plus ai la indemana tot ce ai putea visa: o cabina de dus de 2 persoane cu cada, hidromasaj si radio, un dressing de 4 mp, centrala cu termostat wireless, aer conditionat wireless, intrerupatoare cu touch si wireless, smart tv si sistem audio de ultima generatie, becuri decorative cu dimmer, saltea cu spuma de memorie si canapea extensibila! Iar daca esti pasionat de arta culinara, bucataria ti se va potrivi precum o manusa avand masina de spalat vase, frigider, cuptor electric, plita pe gaz, hota si chiar cos de gunoi pe senzori!
 Pentru domni avem in vecinatate terenuri de fotbal, iar pentru doamne centru spa si alte spatii ce vin in ajutorul tau pentru o doza de relaxare.
Si nu in ultimul rand, daca ai fi crezut ca mijloacele de transport in comun ar putea fi o problema aici, permite-mi sa te contrazic: la doar 5 minute de tine beneficiezi de acestea!
    Tu doar pregateste-te sa te muti, caci de restul ne ocupam noi!

Termopan: da
Aer conditionat: da
Centrala: da
Gresie: da
Termoizolatie: interioara
Cadastru: da
Tip mobila: ultramoderna
Masina spalat: da
Frigider: da
Aragaz: da
Nu sunt mentionate facilitatile!