Fisa a2v11589 - Vanzare apartament 2 camere

Tip ap:semidecomandat
Judet:Dolj
Oras:CRAIOVA
Zona:Valea Rosie
Subzona:PIATA
Nr etaje bloc:4
Etaj:3
Suprafata:28,5 mp
Pret:51500
Moneda:EURO
Descriere: Oportunitate rară! Apartament 2 camere frumos, Piața Valea Roșie super finisat modern, mobilat și utilat la numai  51500 euro!    

CARACTERISTICI

-Suprafata:28,5 mp utili
-Etaj: 3/4


 DOTARI

-usa metalica la intrare
-aer conditionat modern
- se vinde complet mobilat și utilat cu mobila noua de calitate,inclusiv frigider, masina de spalat ,etc.

 FINISARI

-Tocarie PVC cu geam termopan
- Parchet laminat foarte frumos
- Gresie
- Faianta

1.Cartierul Valea Roșie în care este situat apartamentul are niște atuuri excepționale cum ar fi:
   a) existența a numeroase magazine, policlinici, bănci și chiar a unei piețe și a unui centru comercial foarte bine aprovizionat.
   b) Parcul Nicolae Romanescu, minunatul plaman verde al Craiovei, este situat în apropiere- un beneficiu extraordinar pentru acele persoane care considera ca sanatatea este prioritate.
   c) Strada Caracal care traversează cartierul Valea Roșie, datorită faptului ca are 3 benzi pe sens, face deplasarea către centrul orașului sau către centrele comerciale din zona Metro -Selgros sau chiar la Electroputere Mall, posibila într-un timp foarte scurt.O adevărată mană cerească pentru locuitorii acestui cartier dacă ne gandim la cat de sufocat este traficul auto în alte zone din oraș.

2. Apartamentul are multiple dotari , este o bijuterie,gata sa te muți în el! Este curat, renovat recent foarte frumos, dotat cu instalație de AC modernă, cu mobila executata pe comanda , toate acestea oferind viitorului cumparator beneficiul extraordinar al lipsei stresului cu amenajarile si al cheltuielilor planificate,bugetarea amenajarii imobilului fiind dificil de estimat uneori,chiar și găsirea unui personal calificat pentru executarea lucrărilor de amenajare poate fi foarte dificil în ziua de astăzi !

2.Piața care este în apropiere, la cateva minute de mers pe jos, cu multe magazine,instituții bancare în zona îi oferă cumparatorului avantajul economiei de timp și bani, prin scurtarea timpului și a cheltuielilor de deplasare.

3.Dacă aveți copii de varsta scolara, atunci vestea buna este ca în zona se afla și scoala, ceea conferă siguranta  copiilor dumneavoastra, care au de parcurs o distanta foarte scurta pana la scoala scutindu-va dumneavoastra timp pretios. Dacă aveți copii prescolari exista și gradinita în zona,primind cadou iarăși timp prețios și economie la banii pentru carburant.

4.Beneficiul cel mai mare este chiar prețul, un apartament la cheie, la un etaj bun, sub  48000 euro fiind foarte greu de găsit în orice zona din Craiova!

Pentru alte informații, și pentru a stabili o vizionare, va stau la dispoziție:

Elena Paraschivu: 0720804001

Broker Imobiliar
Termopan: da
Aer conditionat: da
Centrala: nu
Gresie: da
Faianta: da
Cadastru: da
-usa metalica la intrare -aer conditionat modern - se vinde complet mobilat și utilat cu mobila noua de calitate,inclusiv frigider, masina de spalat ,etc.