Fisa a2v11658 - Vanzare apartament 2 camere

Tip ap:decomandat
Judet:Dolj
Oras:CRAIOVA
Zona:CENTRU
Nr etaje bloc:8
Etaj:7
Pret:109500
Moneda:EURO
Descriere:Ultracentral!2camere decomandat Unirii Craiova Centru 109500Euro!

Se vinde apartament ultracentral, curat, luminos si spatios, cu o compartimentare excelenta ce asigura utilizarea mult doritelor spatii pentru depozitare datorita celor 3 balcoane dispuse pe Sufragerie,Dormitor si Bucatarie!

Apartamentul este compus din 2 camere, decomandat si dispune de o suprafata utila de 62mp(conform cadastru);este situat intr-un bloc cu 7 nivele+mansarda, construit dupa 1980, situat la etajul 7 al blocului!

Raspuns la intrebari generale:

-Este pregatit pentru vanzare, se poate achizitiona inclusiv prin credit, nu are modificari structurale sau probleme juridice;

-Blocul dispune de Lift functional;

-Nu are probleme cu infiltratiile, acoperis reconditionat iar mansarda acopera aproximativ 80% din suprafata apartamentului.

Compartimentare:

-Hol: 7,79mp

-Baie:5,39mp

-Sufragerie: 24,19mp

-Dormitor: 13,04mp

-Bucatarie:11,56mp

Apartamentul dispune si de repartitoare, boiler la baie.

Toate camerele sunt separate(apartament decomandat), nu exista trecere din bucatarie catre alta camera,  balcoanele sunt individuale iar accesul la ele se face prin camera din care fac parte, respectiv Sufragerie,Dormitor si Bucatarie, cel mai mare balcon este dispus pe sufragerie.O locuinta care poate fi transpusa intr-o investiție ce produce o chirie lunara excelenta,datorita pozitiei acesteia care o face închiriabilă în termen scurt si in acelasi timp, o  investiție care poate fi protejata de inflație sau de fluctuațiile pieței imobiliare și cu posibilitatea de a fi transformată în bani rapid!


Acest imobil special este orientat spre vest avand vedere inspre pietonala din calea Unirii si se afla la intersectia dintre Calea Unirii si strada Lipscani (intrarea blocului este langa fantana arteziana din fata restaurantului Doljana).

Puncte de reper/interes in apropierea blocului: langa Oficiul de Cadastru, Farmacia 1.

Pozitia imobilului se poate identifica accesand urmatorul link: s://youtu.be/y-QcVzkr_eE

iar pentru informatii suplimentare si pentru  a efectua o vizionare va stau la dispozitie.

Elena Paraschivu broker imobiliar

Tel:0720804001

E-mail:rai@imobiliarerai.ro
Nu sunt mentionate finisajele/dotarile!
Nu sunt mentionate facilitatile!