Fisa a4v11524 - Vanzare apartament 4 camere

Tip ap:decomandat
Judet:Dolj
Oras:CRAIOVA
Zona:CALEA BUCURESTI
Subzona:ROTONDA
Nr etaje bloc:11
Etaj:6
Suprafata:80 mp mp
Nr balcoane:1
Pret:120000
Moneda:EURO
Descriere:Pozitie Centrala!Apartamentul este situat pe Calea Bucuresti, zona Rotonda intr-un bloc construit cu simt de raspundere,dupa anul 1978, la etajul 6 din 11, avand 2 lifturi noi,perfect functionale.

Datorita pozitiei centrale,exista o multitudine de oportunitati si facilitati oferite de zona, avand un  vad comercial foarte bun.
La parterul Blocului se afla magazinul Carrefour, Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie,policlinici si Farmacii la 2 minute de mers pe jos, statie de tramvai si autobuz peste strada,scoli,licee si gradinite la 5 minute distanta de mers cu masina, Parcul Pushkin in imediata apropiere, magazine, cafenele,restaurante si lista poate continua deoarece blocul este situat in mijlocul comoditatii.

Apartamentul este  compus din 4 camere decomandat cu o compartimentare excelenta, livingul, bucătăria și dormitorul fiind prevăzute cu spații vitrate mari  care oferă apartamentului un plus de confort ,spațiu  și luminozitate.

In suprafata de 80mp,cu vedere trilaterala,frumos,luminos si spatios, ideal pentru o familie numeroasa sau pentru cei care isi doresc un superb apartament cu o compartimentare inteligenta care sa asigure confortul pe termen lung care servește nu doar scopului clasic , acela de a fi căminul familiei, un spațiu intim de relaxare , ci și noilor activități conținute în conceptul „lucrez de acasa”.

Apartamentul este compartimentat astfel: 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare, living cu bucatarie open space,debara pentru depozitare, balcoanele sunt inchise.

Imbunatatiri si facilitati:

-Instalatie electrica schimbata,

-Instalatie sanitara schimbata;

-Centrala proprie cu instalatie pe cupru;

-Tocarie PVC cu geamuri termopan cu site fixe sau mobile si cu rulouri exterioare;

-Izolatie exterioara, peretii placati cu rigips si vata minerala(ajuta atat la confortul termic cat si la reducerea zgomotului,desi pozitia este una centrala,in apartament este liniste);

-Complet utilat(plita,cuptor electric,frigider,cuptor cu microunde);

-Mobilat cu mobilierul din imagini;

-2 AC-uri functionale,

-Usa metalica ANTIEFRACTIE SI ANTIFONICA,

-Usi interioare schimbate,

-Parchet,gresie,faianta.

Curiozitati juridice:

-Apartamentul se poate achizitiona inclusiv prin credit,sau orice modalitate de finantare deoarece este pregatit pentru vanzare din punct de vedere juridic iar modificarile apartamentului nu sunt unele structurale si sunt cuprinse in cadastru.

Pentru informatii suplimentare sau pentru a efectua o vizionare, astept cu drag apelul dumneavoastra!

Elena Paraschivu broker imobiliar-0720804001

Pretul apartamentului este de 114.990 Euro!
Termopan: da
Aer conditionat: da
Centrala: da
Gresie: da
Faianta: da
Termoizolatie: interioara
Teava gaze: da
Nu sunt mentionate facilitatile!