Fisa cv691 - Vanzare casa

Judet:Dolj
Oras:PODARI
Suprafata:800 mp
Suprafata utila:42 mp
Forma teren:dreptunghiulara
Tip casa:semidecomandata
Nr camere:2
Material constructie:caramida
Material acoperis:tigla
Pret:52000
Moneda:EURO
Descriere:Incredibil! Casa Podari, 2 camere, toate utilitatile, strada asfaltata, 800 mp teren, la pret de garsoniera - 52000 euro!

      O casa construita in 1992, pozitionata exceptional in comuna Podari avand toate atuurile visate de un viitor proprietar: toate utilitatile (curent, apa de la retea, fosa septica, gazele) si deschidere la strada asfaltata. Si daca mai adaugam la toate acestea faptul ca zona este foarte linistita, oferta ramane chiar de nerefuzat pentru un potential  client care si-ar dori ca la pretul unei garsoniere sa aiba o locuinta la cheie cu o curte ce are o suprafata mai mult decat generoasa de 800 mp la numai 15 minute de mers cu masina de centrul Craiovei !
     Casa este situata in comuna Podari, pe strada Stadionului, chiar vis-a-vis  de Stadion . Casa este construita din caramida si acoperita cu tigla. Este  renovata cu gresie, faianta, parchet laminat, baia fiind dotata cu boiler pentru apa calda, apa de la retea si gazele fiind la strada in fata casei. Are curent electric in casa si tevile trase pentru fosa septica. Casa este compartimentata in 2 camere, hol, baie si bucatarie. Amprenta casei la sol este de 57 mp, suprafata totala a terenului pe care este amplasata casa este de 800 mp avand deschiderea la strada asfaltata de 15 metri.
     Pretul este de 52.000 euro negociabil !
Baie: da
Deschidere ferestre: curte
Tip canalizare: fosa septica
Sursa apa: nu are
Cadastru: da
Nu sunt mentionate facilitatile!