Fisa cv822 - Vanzare casa

Judet:Dolj
Oras:CRAIOVA
Zona:BRESTEI
Suprafata:232 mp
Pret:146.000
Moneda:EURO
Descriere:                                           Oferta ! Vila spatioasa, 232 mp teren, CT, 146.000! Sau schimb cu 2 deco etaj intermediar

         Dorinta fiecarui cumparator este de a lasa amprenta asupra locuintei:  „Omul sfinteste locul”.
         O casa superba situata pe Strada Ogorului, 90% finisata, cu o terasa si curte destul de spatioasa pentru joaca copiilor, magazie si o bolta superba care va bucura cu umbra.

         Terenul are o suprafata de 232 mp, cu o deschidere de 8,5 metri .
         Amprenta casei la sol : 120 mp/etaj
         Incalzire : CT pe gaz, incalzire prin pardoseala (etaj )
         FOARTE important : loc de parcare in curte pentru 2 masini.
 Caracteristici : izolatie exterioara, interioara cu vata si rigips pe toata suprafata casei, etajul si mansarda au fost construite in anul 2010,  acoperisul este nou,  cu tigla metalica Lindab si izolat in interior, toata curtea este betonata fiind facute drenaje sa inlature apa din curte.

         Componenta:  parter+etaj+mansarda

 Parter:  parchet laminat  si tocarie PVC cu geamuri termopan, camere luminoase si spatioase.Componenta: sufragerie spatioasa perfecta pentru zilele de duminica petrecute impreuna cu familia, hol, 3 dormitoare frumoase, bucatarie.
Scari : confectionate din lemn, balustrada: metal.

 Etaj: gresie si faianta noua.Componenta: bucatarie,  living spatios cu parchet deosebit, 2 camere si o baie(cu cabina de dus), un hol extrem de luminos, cu ferestere mari din termopan windex, incalzire in pardoseala dar nu cu tevi ci cu o metoda japoneza asemanatoare unui staniol cu proprietati electrice si avem si retea de calorifere conectate la CENTRALA TERMICA PE GAZ, balcon nefinisat.

 Mansarda:dormitor, baie , dressing si hol constructie rigips si termopan, este compartimentata,nefinisata, baie ( teava de apa  este trasa(, instalatie electrica amplasata, 2 camere si 1 balcon nefinisat.


   La o distanta de 1 km gasim magazine generale, restaurante, banci, policlinici, farmacii, supermarket-uri, piete.
   TIMP realizat : 5 min pana in centru!
           MERITA VAZUTA! Pret : 146.000 euro ! Sau schimb cu apartament compus din 2 camere etaj 1,2,3
Centrala: pe gaze
Nu sunt mentionate facilitatile!