Fisa cv935 - Vanzare casa

Judet:Dolj
Oras:CRAIOVA
Suprafata:557 mp
Suprafata utila:109 mp
Nr camere:3
Material constructie:caramida
Material acoperis:tabla
Pret:349000
Moneda:EURO
Descriere:Teren, casa,afacere pe strada Fratii Golesti!

Agentia Rai Imobiliare va ofera spre vanzare o proprietate unica formata din 3 elemente : casa , teren + afacere la cheie( service aoto electric-complet echipat si pregatit de functionare) avand o locatie excelenta cu un vad foarte bun, mai exact pe strada Fratii Golesti!

Proprietatea este  amplasata ultracentral,cu un potential imens avand un vad comercial foarte bun, fiind o zona intens circulata: la 5 minute distanta de Piata Mare ,  in vecinatatea Mcdonald's , intr-o zona de case , imbinand  confortul si beneficiile unei locuinte la curte cu oportunitățile pe care le pune la dispozitie pozitia imobilului.

Casa este construita la sol,beneficiaza de toate utilitatile:apa curenta,canalizare,curent electric, Centrala termica pe Gaze iar la confortul termic se adauga si izolatia cu polistiren de 10 cm la exterior. Dispune de doua intrari una laterala iar cealalta  prin spate, cu acces prin-un foisor confectionat  in stil rustic , din lemn ce ii confera casei o imagine placuta, loc unde se poate contrui o terasa cu cuptor sau bucatarie de vara , loc ideal de relaxare in timpul liber si pentru intalnirile cu prietenii la gratar, toate aceste beneficii la doar 5 minute de centrul orasului.
Constructia pe regim de inaltime:parter, reprezinta un avantaj in economisirea energiei in anotimpul rece, pierderile de caldura fiind mici  podul fiind izolat cu vata minerala si suprafata de incalzit optima.
Lipsa etajului superior este un avantaj si la plata impozitului , acesta fiind mult mai mic decat la o casa cu nivel superior.

Casa se compune din 3 dormitoare , un living , bucatarie si 2 bai( una se afla in incinta service-ului  auto) poate fi ulterior reamenajata dupa nevoile noului proprietar ,regimul de inaltime permitand adaugarea unui etaj.

Terenul are o deschidere initiala  de 14m la strada Fratii Golesti , casa fiind construita in partea din fata a terenului , iar in spatele terenului este prezenta o gradina ce poate fi amenajata dupa bunul plac cu loc de joaca pentru copii sau de relaxare pentru adulti , loc suficient chiar pentru o piscina .

Proprietatea este valoroasa ca si investitie,datorita zonei centrale in care se afla terenul avand o suprafata generoasa de 557mp si poate fi usor re-utilizat de viitorul proprietar, corpul de casa putand fi cu usurinta demolat ne ramane un spatiu dreptunghiular cu dimensiuni aproximative de 15 m pe 20m , perfect pentru construirea unei vile superbe.


Partea ocupata de service-ul auto poate fi transformata frumos de viitorul proprietar intr-un garaj spatios ( are o suprafata construita de 50 mp din 2012 cu structura metalica si usa pliabila din  PVC , invelitoare panou sandwich, hala compusa din camera propriu-zisa a service-ului , grup sanitar , vestiar si birou) loc fara probleme pentru cel putin 2 masini, un garaj in care masinile tale au accesul direct din strada.
Service-ul dispune de curent Electric Trifazic.

Cele doua corpuri se pot vinde impreuna ( casa si service) sau separat deoarece au carti funciare diferite.

Pozitia proprietatii este excelenta , ocazie unica ce nu trebuie ratata ,ideala unei familii ce isi doreste sa locuiasca la curte cu toate facilitatile ( gaze , apa, canalizare, curent electric) si beneficiile unei locuinte cu gradina .

Zona are un vad comercial foarte bun , perfect pentru a deschide o afacere , constructia service-ului auto aflata la strada putant fi aducatoare de venit ori inchiriata pentru diverse activitati. Pozitia excelenta , foarte aproape de centrul orasului faciliteaza deplasarea catre centre comerciale , supermarketuri ori in zona culturala a orasului precum universitate , teatru sau centrul vechi, loc in care te poti destinde la o  terasa  sau restaurant intr-un ambient plin de incarcatura istorica.

Toate aceasta proprietate unica este disponibila catre vanzare , la un pret excelent , pentru un teren cu o pozitie centrala , cu o forma frumoasa si o  pozitie care ofera atat de multe oportunitati in Craiova.

Teren, casa,afacere pe strada Fratii Golesti!


CARACTERISTICI GENERALE:

locatie: Str Fratii Golesti, Craiova

pret: 349000 euro

suprafata totala : 557 mp

amprenta la sol a casei : 109 mp

etajare: 1 nivel

material de constructie: caramida

material acoperis: tabla

sursa apa : retea

canalizare: retea

tocarie usi: lemn

tocarie feretre: pvc cu deschidere spre curte

geamuri : termopan

tip centrala : gaze cu soba si calorifere

starea casei : finisata

gard : placi beton

numar camere : 3

grup sanitar : 2

pod

Pentru mai multe informatii sau pentru a efectua o vizionare va stau la dispozitie!

ELENA PARASCHIVU:  0720 804 001

Baie: da
Tocarie ferestre: PVC
Deschidere ferestre: curte
Tip canalizare: retea
Sursa apa: retea de apa
Centrala: pe gaze
Gaze: da
Cadastru: da
Nu sunt mentionate facilitatile!