Fisa sci209 - Inchiriere spatiu comercial

Tip tranzactie:inchiriere
Judet:Dolj
Oras:CRAIOVA
Zona:CENTURA
Suprafata totala proprietate:270 mp
Pret:1000
Moneda:EURO
Tip pret:luna
Descriere:                
          WOW !  Hală  exceptională cu curte spatiosă ,super utilata la cheie ,cu toate utilitatile si facilitatile, inclusiv sistem de supraveghere video interior si exterior. Deci toate conditiile sunt create  pentru ca viitorul potential fericit chirias să scape de stresul eventualelor amenajari ,deci scapa de stresul de a investi timp si bani intr un imobil inchiriat  , putând să inceapa să produca bani imediat  .

        Pozitionarea spatiului de inchiriat este una deosebita aflandu-se  in zona Centurii de Nord( la aproximativ 1.5 km de depozitul  Remia )cu acces pe drum asfaltat direct până la hală ,aceesul auto facil la hala fiind un beneficiu deosebit de util.Beneficiul  extraordinar al acestei pozitionari este acela ca ofera viitorului chirias acees facil catre cele doua iesiri importante din oras ( catre Timisioara si catre Bucuresti  prin Centura Nord)  dar si catre centrul orasului Craiova ( aproximativ 10 minute) !!!

        Suprafata totala a spatiului este  de  354 mp din care  hala  are 270 mp iar birourile  au 84 mp .

       DIMENSIUNI HALA :

       27 m lungime
       10 m lătime
       5,80 m înălțime.

         Birourile sunt compartimentate in patru  incaperi si au o suprafata  totala de 84 mp !
         Așezarea birourilor este strategică:  cele  2 birouri situate  la etaj au geam direct către hală, muncitori putânt fi supravegheati cu ușurintă!!

         Facilitatii  : 2 grupuri  sanitare, bucătarie , sală de mese, parchet laminat , aer conditionat .

         Hala este construita din BCA si izopan, cu geamuri de termopan, usile de acces sunt pe role. Incalzirea in birouri se  face cu centrala termica pe curent.
         
         Surpriza este ca potentialul viitor chirias pentru a fii lipsit de stresul parcarii masinilor  are  acees la 500 mp TEREN  langa Hala !!

         UTILITATI :  Apa , gaz, electricitate, canalizare( centrala  termica este racordata la curent electric , dar daca doreste viitorul chirias se poate racorda la gaze )

      Pretul chiriei este unul cu adevarat imbatabil pentru o hala in Craiova  la cheie cu tot confortul si anume de sub 3 euro/mp( pret total pentru  hala plus birouri )  ! Deci  doar 1000 euro / luna !!

Termopan: da
Gresie: da
Faianta: da
Nu sunt mentionate facilitatile!