Fisa scv341 - Vanzare spatiu comercial

Tip tranzactie:vanzare
Judet:Dolj
Oras:CRAIOVA
Zona:CALEA BUCURESTI
Etaj:parter
Pret:200000
Moneda:EURO
Tip pret:total
Descriere:RAI IMOBILIARE CRAIOVA
Punct lucru: Craiova , B-dul Dacia, Bl.33IVA1, Sc.1,Ap.4, jud Dolj
Telefon: 0763.374.148 ,0744284306, 0251.416.517
E-mail: rai@imobiliarerai.ro ; www.imobiliarerai.ro

URGENT! Investitie!Spatiu comercial, Calea Bucuresti sub 1000 Euro/mp!
     Se vinde spatiu comercial situat la parter cu posibilitate schimbare destinatie in spatiu de locuit, intr-o zona foarte buna, pe Calea Bucuresti chiar in spatele hotelului Helin cu urmatoarele facilitati:
-curent electric trifazic
-2 cai de acces
-proiect separat de gaze
Reprezinta o afacere excelenta datorita posibilitatii schimbarii destinatiei in spatiu de locuit si a suprafetei generoase deoarece poate fi impartit in  apartamente, pretul calculat pe mp fiind sub 940euro/mp!
Spatiul este construit din beton, situat la parterul unui bloc cu o compartimentare excelenta  pretabil pentru diverse tipuri de activitate avand o suprafata generoasa de 300 mp din care suprafata utila de  257mp.
Potentialul sau exceptional este confirmat de faptul ca aceasta locatie a fost sediul unei cunoscute banci comerciale.

Spatiul se afla intr-o zona excelenta si intens populata, fiind chiar in spatele hotelului Helin, langa caminul 10, in apropierea Electroputere mall.
 Pozitia sa strategica, in vecinatatea arterei principale a Craiovei, Calea Bucuresti si la numai 300 m distanta de Electroputere Mall il face ideal pentru o investitie profitabila sau pentru a dezvolta propria afacere de succes avand in vedere facilitatile oferite de zona si traficul intens atat pietonal cat si auto.
Calitatile enumerate mai sus il fac pretabil sa acopere o gama larga de posibile activitati comerciale, cum ar fi: farmacie, clinica, salon, spatiu birouri, sala de fitness, restaurant etc.
   Potentialul spatiului este amplificat de faptul ca sunt suficiente locuri de parcare, fiind mai usor de accesat pentru conducatorii auto!
Spatiul are marele atu, ca poate fi amenajat dupa bunul plac deoarece nu prezinta imbunatatiri, acesta a fost pregatit pentru o posibila reconditionare.
Usa de la intrare este din fier.
Disponibilitate proprietate: imediat
Cel mai mare beneficiu al spatiului este chiar pretul, avand un pret de 250.000Euro raportat la o suprafata utila de 267, rezulta un pret de  sub 940 euro/mp, in conditiile in care pretul minim de tranzactionare pe aceasta zona este de 1300E/mp!
Transmitem aceasta oportunitate de cumparare catre toti cumparatorii activi din piata care doresc sa faca o investitie inteligenta atat comerciala cat si rezidentiala!


Pentru mai multe informatii si pentru e efectua o vizionare nu ezitati sa ma contactati!
Elena Paraschivu
Broker Rai Imobiliare
Tel:0720 804 001
Nu sunt mentionate finisajele/dotarile!
Nu sunt mentionate facilitatile!