Fisa tv783 - Vanzare teren

Judet:Dolj
Oras:CRAIOVA
Suprafata:2748 mp
Tip teren:pentru constructii
Forma teren:dreptunghi
Pret:412000
Tip pret:total
Moneda:EURO
Descriere:Oportunitate rara de investitie!Teren intravilan vis-a-vis de Restaurant Ambasador 2748mp, 60m LATIME ! Terenul este plat, curatat, forma lui este dreptunghiulara cu o LATIME  ampla de 60 m, oportunitate excelenta, pretabil pentru orice tip de investitie,(constructie bloc, locuinta privata (P+2), mini cartier vile, situat la strada principala dar totusi beneficiind de liniste !
 Valoarea ii este crescuta de faptul ca este aproape de Auchan,  de viitorul Promenada mall.Este  la 5 minute de Auchan! Terenul este la un  pret incredibil de numai 150 euro pe mp PRET FIX ! In conditiile in care in Craiova, in zonele bune este greu de gasit un teren sub 300 euro per mp. Terenul are o suprafata totala de 2748mp, si este impartit in 2 parcele cu deschidere la 2 strazi, avand carti funciare diferite si se pot tranzactiona astfel:
-Teren in suprafata de 1898mp( 60 m per 30 m dimensiuni aproximative)  cu deschidere la Strada Pelendava;Acces din strada prin intermediul drumului de acces de 5 metri!
-Teren in suprafat de 850mp ( 43 PER 19 METRI dimensiuni aproximative) cu deschidere la Aleea Agricultorilor(Urmatoarea strada paralela cu Strada Pelendava)
Accesul la
-Terenul este intr-o zona , in care se preconizeaza cresterea pretulurilor terenurilor, datorita mall-ului care se va construi in curand in zona cat si a altor lanturi de magazine care se vor construi in locul fostei ,, Balti a Craiovitei"
Pentru mai multe informatii sau pentru a efectua o vizionare nu ezitati sa ne contactati!

Elena Paraschivu Broker Rai Imobiliare Tel :0720 804 001
Nu sunt mentionate finisajele/dotarile!
Nu sunt mentionate facilitatile!