Fisa tv804 - Vanzare teren

Suprafata:3700 mp
Tip teren:pentru constructii
Pret:45000
Tip pret:total
Moneda:EURO
Descriere:
NOU! TEREN DE VIS HOREZU,  ZONA TURISTICA
45000 EURO+o suprafata generoasa de pădure cadou!
  Terenul are o suprafața generoasa de  3.700  mp și se afla la numai 15 km de Horezu, și la 11 Km de renumitul Conac Maldar , 4,2 km de Biserica de Lemn din Ursi construita in anul 1757! Si anume în satul Cucesti, comuna Otesani, jud Valcea, la 96 km distanță de Craiova.
Accesul la apa curenta si energie electrica la aproximativ 50m!
   Zona în care se afla terenul  este cunoscută ca zona “La Pietris”.Este situat în drumul dinspre Horezu către Craiova.
  Terenul se afla într-o zona superba departe de agitatia orasului , plina de verdeata si aer curat, în mijlocul unui paradis verde .  
  De asemenea, fericitul viitor proprietar al terenul beneficiaza si de o livada superba cu 40 de pomi roditori de ani buni.
  Fiind situat pe drumul dinspre Horezu către Craiova, construirea unei pensiuni pe acest teren ar avea succes deoarece ar fi prima pensiune accesibila pe drumul dinspre Horezu catre Craiova.
  Sau dacă dorești propria ta oază de fericire într-un loc linistit ,departe de agitatia orasului, înconjurat de multă verdeață și unde aerul curat și plăcut de munte poate sa iti inunde plamanii, aici este locul perfect pentru tine.
  Și pentru ca locul idilic, unde se afla aceasta viitoare minunată oază de relaxare să fie complet va spunem că, terenul este mărginit de râul Luncavăț.
Dimensiunile terenului sunt de 123 m/30m, pretabil pentru orice tip de construcție.
Terenul este pretabil la parcelare cu acces separat si posibiltatea amplasării unor cabane din lemn .
Urmatorul articol face referire la un program UNESCO care cuprinde si zona din care terenul face parte, va invitam sa aruncati o scurta privire pentru a cunoaste mai bine punctele forte in achizitia acestui teren.
https://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/simbioza-perfecta-natura-traditie-oltenia-munte-foto-1_62d1039c5163ec4271a358a2/index.html
Pentru mai multe informatii si pentru e efectua o vizionare nu ezitati sa ma contactati!
Elena Paraschivu
Broker Rai Imobiliare
Tel:0720 804 001

Nu sunt mentionate finisajele/dotarile!
Nu sunt mentionate facilitatile!