Fisa tv805 - Vanzare teren

Judet:Dolj
Oras:CRAIOVA
Suprafata:1730 mp
Tip teren:pentru constructii
Forma teren:dreptunghi
Pret:127500
Tip pret:total
Tip tva:cu
Moneda:EURO
Descriere: Teren Excelent Craiova,toate utilitatile 1730 mp,20 m deschidere,75 e/mp!

 O INVESTIȚIE excepțională , un teren aproape perfect care se preteaza si pentru gusturile celor mai pretentiosi potențiali doritori de a-și construi casa mult dorită, în Craiova, Cartier Popoveni!
De ce spunem acest lucru?
 SA examinam împreuna toate atuurile care AR TREBUI sa te determine instantaneu sa cumperi acest teren dacă …se incadreaza in bugetul tău …evident :
Forma ideala a acestui teren și anume … aproape perfect dreptunghiulara!
Aparține de: Orașul Craiova și de aici toate beneficiile terenului
Deține toate utilitatile unei locuințe moderne fiind conectat la rețeaua de gaze,apa(Sursa apei este una foarte buna și anume Izvarna),canalizare,televiziune prin cablu și internet prin cablu furnizat de rețeaua Digi, fibră optică.

Strada este  PROASPĂT asfaltată

POZIȚIA: :
         
           Dacă vrei sa ai un loc linistit pe care sa îl numești “acasă” ,puțin mai departe de aglomerația străzii principale ,acesta este locul ideal pentru tine datorită formei sale geniale: Terenul începe cu o porțiune lata de 7 metri și lungă de 45 metri după care avem generoasa deschidere de 20 metri !Aceasta înseamnă intimitate!

Aceasta  alee este un loc care… atenție îți aparține în totalitate  și pe care poți foarte ușor să-ți parchezi mașinile ,un loc în care copilul poate zburda liber cu bicicleta sau cu rolele.Acest loc va face parte din propria ta curte.
Dacă ești fan plimbari sau ești o persoana activa și îți place sa te duci frecvent în bijuteria Orașului Craiova și anume Parcul Romanescu, avem vești bune: la numai 8 minute de mers cu mașina poți fi acolo!
Fiind situat între case, acest aspect oferă încrederea că se va putea construi locuința             mult visata fără probleme cu autorizatiile necesare pentru construcție.
Facilitățile oferite de zona sunt multe, printre altele zona abundă de magazine:La cinci minute de mers pe jos putem găsi cateva magazine de cartier pentru aprovizionare cu produse de bază urgentă iar Profi, Kaufland și Lidl sunt la 5 minute de mers cu mașina.Deci: beneficiul extraordinar pentru viitorul fericit proprietar este economia de timp, foarte importantă astăzi!
De asemenea, avem o veste bună și pentru elevi și preșcolari: sunt Școli și grădinițe în apropiere! Scoala generala numărul 18 este la 10 minute de mers pe jos!La numai 5 minute de mers pe jos este Grădinița și școala pentru clasele 1-4!
În spatele Fabricii de confecții este liceul Economic la o distanța de 10 minute de mers pe jos de viitoarea ta locuință.
Frigoriferul “La PAPANU” este situat la mai puțin de 10 minute de mers cu mașina!Și îți poți cumpăra produse din carne congelate la preț de producător!!!
Alta veste buna:Fructele și legumele proaspete la pret de angrosist vor fi la doar 5 minute de mers cu mașina de locuința ta de vis! Și anume un târg angro de legume și fructe situat în fostul garaj al I.J.T.L. ului chiar pe strada Râului!
Și în cele din urma dar cel mai important atuu al terenului  este chiar PREȚUL, ȘI anume acela de numai 75 euro/mp. Negociabil! Nu este nici o greșeală!
Deoarece LA ACEST PREȚ în Craiova un teren cu deschidere la o strada proaspăt asfaltata, cu toate utilitatile pe teren sau ,,la poarta” si cu…vecini draguti si simpatici este IMPOSIBIL DE GĂSIT!

 

Nu sunt mentionate finisajele/dotarile!
Nu sunt mentionate facilitatile!